
Taze peynirlerden olan Mozzarella Peyniri, genellikle pizzalarda ve salatalarda yaygın olarak tercih edilmektedir. Mozzarella peynirinin en çok yakışanlar ise domates, taze fesleğen ve zeytinyağıdır. Mozzarella Peynirinin yüzeyi pürüzsüz, üzerine hafifçe bastırıldığında sütümsü bir sıvı bırakır. Lifli yapısı ve dişlerin arasında gıcırdaması karakteristik özelliklerindendir.
 
             
                 
             150 g.
                            150 g.
                     2000 g.
                            2000 g.
                     
                 
             
                         
                        Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C - +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir.
 
                         
                        Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.
 
                         
                        Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında muhafaza edilmelidir.
| Enerji Değeri (kj/kcal) | 1421 /340 | 
|---|---|
| Yağ (g) | 26 | 
| Doymuş Yağ (g) | 17,5 | 
| Karbonhidrat (g) | 2,5 | 
| Şekerler (g) | 2,5 | 
| Protein (g) | 24 | 
| Tuz (g) | 1,8 | 
 
                 
             
    Lezzetiyle damaklarda iz bırakan Gurme Ezine'yi sunmadan önce özenli koşullarda en az 12 ay bekletiyoruz.
DETAYLAR 
    Tahsildaroğlu Eski Kaşar peyniri üretim tarihinden itibaren en az 180 gün olgunlaştırılmıştır.
DETAYLAR 
    Tereyağı, Türk sofralarında girdiği her yemeği kendine has aromasıyla taçlandırır.
DETAYLAR~.png) 
    Pastorize inek sütünden taze olarak üretilen, süt kokulu kaşar peynirler hem çocuklar hem de yetişkinler için ideal bir peynir çeşididir.
DETAYLAR.png) 
    Yumuşak kıvamı ve tel tel ayrılarak ağza atıldığında güzel bir süt tadı bırakması dil peynirinin kaliteli olduğunu belli eder.
DETAYLAR 
    Doğu Anadolu’ya ait bir peynir türü olan Çeçil, yörelere göre farklı isimlerle de anılmaktadır.
DETAYLAR 
    Sadeyağ tereyağının özüdür. Uzun yıllardır yemeğin lezzetini etkileyen sade yağ hem besleyici hem de lezzetlidir
DETAYLAR 
    Tahsildaroğlu Eski Kaşar Peyniri inek, koyun ve keçi sütlerinin karışımından üretilmektedir.
DETAYLAR 
    Tahsildaroğlu Olgunlaştırılmış Klasik İnek Beyaz Peyniri sizlerle buluşmak için bugüne kadar 9 ay bekliyordu.
DETAYLAR 
    Yumuşak kıvamı, krem ile beyaz arasında rengi ile kendine özel lezzeti ve mükemmel bir tadı vardır.
DETAYLAR 
    Tahsildaroğlu Örgü Peyniri normalden biraz daha tuzlu, yoğun, deliksiz yapıda, beyaz renkli, hafif nemli, kabuksuz, sert, dayanıklı bir peynir çeşididir.
DETAYLAR 
    Doğanın faydaları ve taptaze lezzetleriyle harmanlanan Gurme Shiffa'da taze kaşarın hafifliği ile yararlı baharatlar bir arada.
DETAYLAR 
    Kıbrıs’a özgü bir lezzet olan hellim peyniri genellikle yağsız tavada ya da ızgarada kızartılarak yenir.
DETAYLAR 
    Oldukça hafif bir tada sahip olan Tahsildaroğlu Kahvaltılık Lor Peyniri sade olarak tüketilebileceğiniz gibi, yumuşak kremsi kıvamıyla sandviç yaparken ekmeklerinize kolaylıkla ve keyifle sürebilirsiniz.
DETAYLAR 
    Ege Bölgesi’nde yaygın olarak üretilen, koyun sütü ağırlıklı bir peynir çeşididir.
DETAYLAR 
    Taze peynirlerden olan Mozzarella Peyniri, genellikle pizzalarda ve salatalarda yaygın olarak tercih edilmektedir.
DETAYLAR 
    Geleneksel bir peynir olan Tahsildaroğlu Olgunlaştırılmış Tulum Peyniri beyaz ve krem renkte, yağlı, kolay dağılmayan, kendine özgü tereyağ kıvamında, yarı sert ve keskin bir tada sahiptir.
DETAYLAR 
    Tereyağı, Türk sofralarında girdiği her yemeği kendine has aromasıyla taçlandırır.
DETAYLAR 
    Tahsildaroğlu Tam Yağlı Beyaz Peynir salamura edilmiş, orta yoğunlukta, tuzlu, nemli, parlak beyaz renkli ve kalıplar halinde üretilir.
DETAYLAR 
    Tahsildaroğlu Klasik İnek Beyaz Peyniri, Kaz Dağları’nın Kuzey ve Batı kesimlerindeki doğal bitki örtüsü ile beslenen ineklerden elde edilen sütlerden üretiliyor.
DETAYLAR 
    Ezine Çiftliği Tam Yağlı Beyaz Peynir inek sütünden üretilmekte olup, salamura edilmiş, orta yoğunlukta, tuzlu, nemli, parlak beyaz renkli ve kalıplar halindedir.
DETAYLAR.png) 
    Tahsildaroğlu Ezine Peyniri, % 45 koyun sütü, %40 keçi sütü ve %15 inek sütü kullanılarak üretilir.
DETAYLAR.png) 
    Keçi sütü anne sütünden sonra en değerli besin öğelerine sahip olması açısından ayrı bir önem taşımaktadır.
DETAYLAR.png) 
    Tahsildaroğlu Süt Damlası pastörize inek sütünden üretilen az tuzlu, yumuşak ve lezzetli taze bir peynir çeşididir.
DETAYLAR 
    Ezine Çiftliği Klasik İnek Beyaz Peyniri, Kaz Dağları’nın doğal bitki örtüsü ile beslenen ineklerden elde edilen sütlerden üretiliyor ve sadece doğal maya ile mayalanıp olgunlaştırılıyor.
DETAYLAR